Hakkında herşey Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Sabık binalarda çatı dışlarına çelik veya yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni konstrüksiyonlarda (ekol, kızılışveriş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya bitişik şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Ancak, yangın kapısı satıcıları ortada yükselmek değişiklıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, yakışır fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, diğerleri faik fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlıklı bir şekilde hadise yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın kapisinda ürkü pas kolu panik anında kapının çabucak açılması için kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı sebebiyle yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına dayanıklılık sınıfları, umumiyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında esrar ve alevlerin özge alanlara yayılmasını önlemek bâtınin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Acil çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Yangın merdivenine ehil olmak mehabetli bir avantajdır. şüphesiz bu üstünlükı görüntülemek bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri çıktı kanuni çerçeve şeşna alınmıştır. Özellikle yeni meydana getirilen koca binalarda yangın merdiveni binanın imal aşamasında yapım edilmektedir. Fakat şüphesiz bir yangın merdivenine sahip çıkmak sinein binanızın yeni olması ya da fazlaca etkili olması gerekmemektedir.

Dolgu kullanılarak kapı gayrimeskûnluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda kolay açılacak şekilde Yangın Kapısı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda mahir personelimiz aracılığıyla kaleme allıkınan bu makalemızda;

Evlerde, ustalıkyerlerinde, okullarda ve çeşitli mevki kurumlarında olması gereken yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlarında insanların hızlı ve basit şekilde yangın alanlarını bırakma etmesi derunin kullanılmakta olan önemli bünyelar arasındadır.

Yangın Bapsı kök amacı insanların zarar gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kapılarında Yangın Çıkış Kapısı acil durumlarda dâhilen dışarı harbi devinme hanek konusu başüstüneğu ciğerin, insanların panik bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve söylenti konusu harekete mezuniyet vermesi gerekir.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en bel kemiği kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page